6 Eylül 2017 Çarşamba

IŞIK İLE YARATMAK

                                                             
Işık Evrendeki en büyük güçlerden biridir. Işık, onun hakkındaki düşüncelerinize karşılık verir. Işık kudretli bir dönüştürücü güçtür. Siz enerjinizi değiştirmeyi, sizi ve sevdiklerinizi şifalandırması için Işığa başvurabilirsiniz. Işık sizin titreşiminizi yükseltebilir, olumlu düşüncelerinizi güçlendirebilir, kalbinizi açabilir. Siz onunla bağlantı kurabilir, onun gücünü amacınız yönünde harekete geçirebilirsiniz ve tüm çevrenizde iyilikler yaratabilirsiniz.
Sizin Yüksek Benliğiniz daima Işık ile bağlantıdadır. Siz Işığı düşününce Yüksek Benliğiniz ile birlikte titreşmeye başlarsınız. Siz Işığı düşünmek suretiyle, hayatınıza daha çok Işık getirebilirsiniz. Işık sizin onu düşünmenize yanıt verir, siz onu düşündüğünüzde, o derhal size çekilir. Işığı daha sık düşünürseniz Işıkla dolacaksınız (şarj olacaksınız), tüm çevrenizde parlak bir Işık beden inşa etmiş olacaksınız. Bedeniniz ne kadar Işık tutabilirse, titreşiminiz o kadar yüksek olur ve çevrenizdeki enerjiyi daha yüksek bir düzeye dönüştürme yeteneğiniz de o kadar büyük olur.
Bir an durun ve Işığı kendinize çağırın. Işığı yalnızca düşünmek bile bedeninizi hücresel düzeyde canlandırıp gençleştirecek ve enerjinizi arttıracaktır. Gün içinde birkaç dakika olsun, Işıkla bağlantı kurun. Işıkla her bağlantı kurduğunuzda, kendinize daha yüksek alemler arasında bir köprü inşa etmektesiniz. Bu ışık köprüsünü inşa ederken siz daha parlaklaşacak ve Dünya katında yapmakta olduğunuz herhangi bir iş üzerinde daha etkin hale geleceksiniz. Işık kullanmanın çok etkin bir yolu var, çevrenize, başınızdan daha yukarı ve ayaklarınızdan daha aşağıya kadar uzanan bir Işık küresi ya da kozası geçirdiğinizi imgeleyin. Işığı koruyucu bir kılıf gibi değil fakat çevrenizdeki her şeyin titreşimini yükselten, öylesine güçlü bir enerji olarak düşünün. Kendinizi Işıkla kuşattığınız zaman, bazı şeyleri dışta tutmak için çevrenize duvar örmek zorunda kalmazsınız, sizin Işığınız, çevrenizdeki her şeyi daha yüksek bir titreşime geçirecektir. Çevrenizi Işık imgesiyle kuşattığınız zaman kendi titreşiminizi yükseltmiş olursunuz. Sizin yüksek enerjiniz başkaların alabileceği bir yayım yapar. O durumda sakin ve kendi merkezinizde kalabilirsiniz ve kalbinizi açık tutmak, şefkatli ve sevecen olmak sizin için daha kolay olur. Işığı düşünmeye devam edin ve kendi iç huzurunuzu, uyum ve Sevgi duygunuzu arttırmaya sürdürün. Siz Işığı çağırdıkça, kalbinizin gitgide daha çok açıldığını fark edebilirsiniz. Evrene daha büyük bir güven duymanız ve sanki hiçbir şeyin sizi incitemeyeceğini hissetmeniz kolaylaşır. Çevrenizde olup bitenler her ne olursa olsun, Işık sizin sakin ve huzur içinde olmanıza yardım eder.
Işık göndermeniz ilişkilerinize uyum yaratabilir. Eğer kendinizi herhangi bir nedenle bir sevdiğinizden uzak ve ayrı düşmüş hissediyorsanız, Işıkla çalışmak suretiyle aranızdaki enerjiyi değiştirebilirsiniz. Sakinleşin ve Işığı çağırın ve kendinizi Işıkla olabildiğince doldurun. Kendi enerjinizi, yapabildiğinizce güzelleştirin. Sonra Işığınızı kalbinizden diğer kişinin kalbine gönderin. Bunu yapmaya devam edin, er ya da geç aranızdaki duyguda olumlu bir değişime tanık olacaksınız.
Işığı kullanabilmenizin birçok pratik yolu vardır, içinde bulunduğunuz taşıtın çevresini Işıkla donatabilirsiniz. Evinizi de, oradan ayrılırken Işıkla kuşatabilirsiniz. Çocuklarınız ve sevdikleriniz her gün okula gider ya da evden ayrılırken, onların çevrelerini Işıkla donatın. Sizin Sevgi dolu düşünceleriniz ve Işık imgeleriniz gün boyu onlarla olacak, onları güvenlikte tutacak ve kendilerine daha iyi şeyleri çekme yeteneklerini geliştirecektir. Siz olmasını istediğiniz şeyin imgeleyerek ve bu imgeye Işık katarak geleceğinizi değiştirebilirsiniz.
Başkalarına gönderdiğiniz Işık size kat kat geri döner. Sizin tutup yayabildiğiniz Işık miktarını arttırmanız hem sizin için, hem Dünya için büyük bir armağandır(nimettir). Siz Işıkla daha çok dolup daha parlaştıkça insanlar size doğru çekilecektir. Başkalarına gönderdiğiniz bütün Işık kat kat size artarak size geri dönecektir. Bir başka kişiye bakarken, gözlerinizden çıkan Işığın ona ulaştığını hayal ederek ona Işık gönderin. Bir başka kişiye dokunurken, ellerinizden çıkan Işığın ona ulaştığını hayal edin. Işık göndererek geçirdiğiniz her an sizin parlaklığınız arttırır. Siz enerjinizi güzelleştirdikçe, varlığınızı Işıkla doldurup ve sonra onu yaydıkça, Yüksek Benliğiniz olmaktasınız.
MEDİTASYONU1: Işığı çağırmanız ve kendinizi onunla doldurmanız için: Derin bir nefes alın ve Işığı davet edin. Işık sizin çağrınıza derhal yanıt veren canlı bir bilinçtir. Bırak başınızın yukarısından başlayan ve ayaklarınızdan aşağıya kadar uzanan Işık dolu bir çubuk gibi hayal edin. Bırakın Işık bedeninize doğru yayılsın, hücrelerinize, DNAnıza ve sonra bedeninizdeki tüm atomlara Işık yollayın. Tüm bedeninizi Işıkla doldurun. Bu Işığı bedeninizden dışarı, odanın içine doğru yayın ve birçok farklı şeye Işık gönderebilirsiniz. Fikirlerinize, geleceğe, daha yüce amacınıza, bedeninize, düşünce ve duygularınıza. Işık gönderdiğiniz şeyin enerjisini bir titreşim frekansına dönüştürürsünüz.
MEDİTASYON2: Işığı kendinize çağırıp, Işıkla dolduktan sonra kendisine Işık göndermek istediğiniz bir kişiyi düşünün. Bu kişiye tüm bedeninizden Işık gönderin. Bunun nasıl bir duygu olduğunu hissedin. Işık gözlerinizden, ellerinizden ya da kalbinizden doğruca bu kişiye gittiğini hayal edin. Işık gönderirken, kendi Işığınızın da daha parlak ve güzel hale geldiğini fark edeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder