19 Eylül 2017 Salı

BÜTÜNSEL İYİLEŞME TERAPİSİ 3ü 1 arada


Regresyon+ Meridyen Terapisi+ Refleksoloji kombinasyonuyla ortaya çıkan yüzleşme ve iyileşme terapisidir.




Regresyon: Fiziksel hastalıklar daima Duygusal bir örtüyle birlikte görülür. Eski duygular bedenimize büyük bir baskı oluşturur ve hareket etmemizi imkansızlaştırır. En iyi görüntü zihnimizdeki değil, bedenimizdeki pencerelerden bakılınca elde edilir. Regresyon uygulandığında yaşanan olumsuz duygular nedeni ile kırılan ya da kopan bağlantıların tekrar kurulmasını sağlar. Terapi tanımı itibariyle “Ben'liğin iyileştirilmesidir”. Bedensel duyular nefes tekniğiyle işlemden geçirildiğinde bilinçaltı zihin kalıplarımızın farkına varır, bağlı oldukları geçmiş tecrübeleri ve travmaları görür ve zengin bir bilgi kaynağına ulaşılır, mantıktan ziyade duygulara dayanan iletişimin bir şeklidir. Terapi sırasında çoğunlukla rahatlama duygusu Bedenin diğer bölgelerine de yayıldığı görülür. Nefes tekniğiyle birlikte kullanılması bedende en Yüksek etkiyi yaratır ve Duygusal iyileşme sistematik olarak iyileştirici doğaya sahip olan etkilerini ortaya çıkarır. Regresyon uygulaması Sinir sistemindeki bilgiyi aktif hale getirir, üzerinden 2 hafta da, 20 yıl da geçmiş veya Geçmiş yaşamdan (reenkarnasyon) da olsa Duygunun serbest kalmasını sağlar. İyileşme sırasında ortaya çıkan deneyimler genellikle Rüya özelliği taşımaktadır. Şimdiki realitemiz Zaman çizgisiyle (lineer) bağlantı kurar eski algılarımız ve duygularımızı Şimdi ve ‘’AN’’da değiştiririz. İyileşme Güçlü ve Hızlı bir şekilde hastanın içinde oluşmaktadır.Kendimizi iyileştirdiğimizde kızgınlık,korku ve öfke duyduğumuz kişilerle de ilişkilerimiz hızla ve sağlıklı bir şekilde DEĞİŞİR!!!

Refleksoloji: Refleksoloji, eller ve ayaklardaki 'refleks noktaları' vücuttaki her organ ve yapıya karşılık gelen ve enerji kanalları, bölgeler veya meridyenler tarafından bu organlarla bağlantılı olduğu ilkesine dayanan son derece etkili bir ayak& el masajı formudur. Hastalıklar veya olası hastalıklar, etkilenen organın veya organların dengesizliğini yansıtan ayaklardaki uygun refleks noktalarındaki hassas alanları ile belirtilir. Refleksoloji tekniklerini bu noktalara uygulayarak, vücudun hem kendi kendini iyileştirmede hem de hastalığı önlemek için en üst düzeyde çalışarak kendini savunmasına yardımcı olur. Eski Lemurya ve Yerli Amerikan kızıl derili inancına göre, insan ruhunun yeryüzüne temas halinde olan ayaklarıyla yeryüzüne bağlanmış olmasıdır. Toprak enerjileri ayağın içinden vücuda girer. Nasıl ki ruhumuz bedene bağlıysa, beden de dünyaya bağlanmak için ayaklarımızı kullanır, bir kişinin iyileşmeyi ne kadar arzuladığı ayaklarından belli olur. Bugünkü Refleksoloji hem bir bilim hem de bir sanattır.

Meridyen Terapisi: Meridyenler bedenimizde akan 2 ana ve 12 gizli enerji kanallarıdır. İki ana kanal bedenimizin ön ve arkasından akar. Diğer 12 gizli enerji kanalları ise kollarımızdan ve bacaklarımızdan önlü arkalı akar. Eğer kollarımızda ağrı, sızı veya herhangi bir rahatsızlık varsa oradaki Meridyenlerinden birisinde tıkanma rahatsızlığa sebep olur.
Meridyenlerimiz bedenimizde dişi ve erkek enerji olarak akar, her Meridyen bir organımızla bağlantılıdır. Dişi(Yin) Kalp, Akciğerler, Perikadyum, Dalak, Karaciğer, Böbrekler gibi dolu organları besler, Erkek(Yang) Mide, Safra Kesesi, İdrar Torbası, Kalın Bağırsak, Sinir Sistemi, İnce Bağırsak gibi boş organları besler. Eğer dişi Meridyende sorun varsa muhakkak erkek yönüyle de dengelenmeli. Tam tersi de olabilir, erkek meridyende sorun varsa, dişi meridyenle dengelenmeli.
Dişi Meridyen Dünya Ana’dan dengelenir, erkek Meridyen ise Gök baba enerjisiyle dengelenir. Bu da demek oluyor ki, eğer toprakla iletişiminizi kestiğinizde yavaş yavaş ayaktan geçen meridyenler sizi uyarmaya başlar ve dikkate alınmazlarsa bacak sorunlarını ilerletir. Eğer gökyüzüyle iletişiminizi keserseniz kollarınız sinyal vermeye başlar ve ilerki durumlarda kollarda rahatsızlıklar oluşur.

Bedenimizin Yaradan tarafından o kadar mükemmel bir şekilde düşünülmüş ve tasarlanmıştır ki, içine de kendini her durumda iyileştirecek mekanizmaları koymuş. Eğer bedeninizi tanır ve iyileştirmeye seçerseniz zaten iyileşme yolculuğunuzda destek size her zaman ve her yerden gelir. Yeter ki; İYİLEŞMEYİ  İSTE!
Not: Seansın toplam süresi: 1 saat 30 dakikadır




1 yorum: