8 Eylül 2019 Pazar

SAFRA KESESİ

Karaciğer bölgesinde bulunan küçük yeşil bir organdır. Bedenin sadece sağ tarafında bulunur. Safra Kesesi sorunları Karaciğer öncesi "kızgınlık, inisiyatif alamamak, karar verememek, yanlış karar vermek ve seçimleri görememekten" kaynaklanır. Sinir Sistemiyle bağlantılıdır ve etkilediği diğer organlar: Mide ve İdrar Torbasını. Safra Kesesini iyileştiren tek renk: fıstık yeşili veya açık yeşildir. Eğer bu rengi çok kullanıyor ve ihtiyaç duyuyorsanız Safra Kesenize dikkat edin. Safra Kesesi fizyolojik olarak getirdiği rahatsızlıklar: Boyun problemleri, tüm göz problemleri, ishal, tek taraflı baş ağrısı, kürek kemiği civarlarında ağrı, migren, bacakların yandan aşağı doğru inen bölgesinde oluşan rahatsızlıklar ve ayaklarda küçük parmağın yanındaki parmakta sorunlar.

Zayıf olduğu saat gündüz 11:00- 13:00; güçlü olduğu saat 23:00-01:00 arasındadır. Yani kalp meridyeni ile zıt saatleri vardır. Kalbin güçlü olduğu 11:00- 13:00 ve zayıf olduğu 23:00-01:00 saatleridir. Gece yaşanan kalp problemlerinde Safra Kesesi güçlendirilmelidir.

Güçlendirme noktaları(benim kullandığım): Gözlerin dış bitiş noktaları ve bacakların yan taraflarına vuruşlar yapmak. Refleksoloji yaparken ise ayak parmaklarında küçük parmağın yan parmağını hafif bir şekilde daha çok ovmak.

Safra Kesesi iyileştirilmediği sürece birçok organa etki edecektir, bir sonraki zarar görecek organ ise Karaciğerdir. Besin temizliği uyguladığınızda en az 6 ay hücrenin yenilenmesi için uygulamalısınız.
İyileşme çalışmaları sırasında burundan nefes alıp ağızdan vermek tüm bastırılmış duyguları ve hatta aileden gelen genetik Safra Kesesinde bulunan duyguları da aktive eder ve özgürleştirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder