21 Eylül 2019 Cumartesi

KADIN ENERJİ TAŞIYICIDIR

KADIN ENERJİ TAŞIYICIDIR

Bir kadın rahmi sayesinde atalarından gelen enerjiyi taşır ve doğacak çocuklarına aynı enerjiyi aktarır. Buraya kadar bunu biliyoruz.

Şimdi başka bir konuya değinip, bir genetik araştırmacının bulgar sitede okuduğum bir makaleyi size aktaracam.

Bir kadın kaç kişiyle ilişkiye girerse girsin cinsellik yaşadığı her erkeğin enerjisi rahimde kalır, hamile kalıpta kürtajla aldırdığı bebeğinin enerjisi de kendi etrafında kalır ve o bebek doğmuş gibi anneyle bağlantılı yaşar.

Bulgar kadının anlatıyor: Genç yaşımda bir kürtajım oldu ve oğlan olduğunu hissediyordum ama aldırmak zorunda kalmıştım. Daha sonradan evlenip hamile kalıyor ve kız çocuğu dünyaya geliyor, kız İndigo(hisleri çok güçlü ve çevredeki enerjileri doğal bir şekilde okuyabilir.)

Kız 3-4 yaşlarına geldiğinde abisini soruyor, anne öyle birşeyin olmadığını söylese de kız abisiyle iletişimde olduğunu ama neden göremediğini anneye tekrar soruyor ve anne genç yaşındaki kürtajını hatırlıyor. Ancak kız çocuğu 15 yaşına geldiğinde anne kürtajını kızına açıklayabiliyor.

Çocuklar ilk doğduklarında eterik dünya ile hala bağlantıda olur ve bizim etrafımızda artık göremediğimiz her şeyi görür; 5 yaşına kadar bu devam eder ve 7 ye doğru kapatmaya başlar.

(Burada artık ben ekleme yapıyorum)
Günümüzde pek çok kadın bir nedenden dolayı kürtaj yapmak veya çocuğunu düşürüyor, eğer bununla ilgili bir astral çalışma veya Regresyon terapisi yapılmadığı sürece bağlar anne çocuk arasında sonsuza dek kalır ve Ruh bedeni terk ettiğinde dosyasına kaydolur. Bir başka yaşamda aynı ruh ile anlaşma yapıp doğurabilir. Bu da Sistem tarafından izin verilirse.

Yıllar önce bir tanıdığım hamile kalmıştı ve hazır değildi doğurmaya, biz de Regresyon terapisiyle ruhu anne olmak isteyen bir yakın arkadaşına transfer ettik ve bıraktık.
Sonuç çok şaşırtıcıydı, arkadaşı 15 gün sonra hamile kaldı ve kız doğurdu. Daha da ilginçi şu oldu: kız 3-4 yaşlarına geldiğinde kürtaj yapan kadını her gördüğünde sen benim annemsin diye hitap etmiş, bana konuyu anlattığında bende şaşırıyordum.

Enerjiler asla kaybolmaz ama yapacağımız Affetme ve Özgürleştirme çalışmalarıyla bağlar çozülüp her ruhun kendi tekamülünü yaşamasına izin veririz. Kimse kimseye sonsuza dek bağlı kalamaz ve her ruh özgürdür, özgür seçimleri vardır.

Bir sonraki yazım sizin de bebeğiniz kürtaj veya düşük olduysa onunla ilgili bir meditasyon olacak.
Sevgiler Nermin DOĞRUOĞLU


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder