22 Mayıs 2011 Pazar

RUHSAL DİNLENME VE BOŞLUKTAN GEÇİŞ ZAMANLARI

BİREYSEL SEANS

Boşluk, sizin mevcut sınırlarınızın ötesine genişlemek, eski şeyleri bırakmak ve bir sonraki tekamül aşamasına geçmek için içine girebileceğiniz bir Bilinç halidir. Boşlukta siz bildik kalıpları, alışkanlıkları, düşünceleri, davranışları ve tutumları geride bırakır ve daha yüksek titreşiminizle uyum halinde olacak yenilerini yaratmak üzere içinize, derinlere dalarsınız. Ruhsal yolculuğunuz boyunca bu boşluğu deneyimleyeceksiniz. Sizin daha da süratle ve daha büyük sevinçle büyümenize yardım edecek olan şey Boşluğun yanı başında yaşama, istediğiniz zaman oraya girebilme ve onu dostunuz kılma yeteneğinizdir.

Büyüme sürecinizde boşluğu tekrar tekrar deneyimleyeceksiniz. Bu haldeyken hayatınızın hızla değişmekte ve yeni bir şeylerin gelmekte olduğunu ya da dayandığınız temellerinizin yıkıldığını ve size tutunacağınız sağlam hiçbir şey bırakmadığını hissedebilirsiniz. Boşluk size projeleriniz arasında kararsız kaldığınız, işinizi terk edip da ne yapacağınızı henüz karar vermemişken gelebilir. Yakın bir arkadaşınız sizi terk etmiş ya da yeni bir ev bulmak zorunda olabilirsiniz. Karınızı veya kocanızı çok sevmenize rağmen ondan uzaklaşmış hissedebilirsiniz. İnsanlar tarafından çevrelenmiş olduğunuz zaman bile kendinizi boş ya da yalnız hissedip yalnız kalabileceğiniz daha çok zaman isteyebilirsiniz. Aşırı enerjik ya da her zamankine göre uyku ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

Boşlukta yeni olan henüz tam yerleşmemiştir, eski olan ise henüz ayrılmamıştır, onlar yan yana durur ve karmaşa yaratabilirler. Ruh halleriniz tutarsızlıklar gösterebilir. Kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz ya da bir şeye karşı daha az duygusal. Boşluk sizin farklı şekillerde düşünmeyi öğrendiğiniz bir zamandır. Eski kalıplarda düşünmek daha da zorlaşabilir, bu konuda berrak düşünmediğiniz anlarınız olabilir. Çabuk karar vermekte ya da ne istediğinizi bilmemekte her zamankine göre biraz daha sıkıntı çekebilirsiniz. Boşluk size tutkularınız, bağımlılıklarınız hakkında çok şey öğretir. Artık size hizmet etmeyenlerin yerine edenleri geçirdiğiniz bir zamandır.

Boşlukta siz normal biliş halinize son verip, bilmeyişi deneyimlemeye başladığınız zaman yeni bilgi ile bağlantıya geçebilirsiniz. Bu hiçlik, anlamsızlık ve bilmeyiş hali bir yapma halinden çok bir olma halidir, bir sükunet ve sessizlik halidir. Kendinizi daha büyük bir kimliğe geçmenize yol vermek üzere değiştirmektesinizdir. Hiçliği araştırıp keşfetmenize olanak verin. Sessizlik daha büyük bir bilişin kapısıdır ve siz orada ‘’hiçlikten’’ çok, tarife sığmayan bir enerji zenginliği keşfedeceksiniz. Boşluğa girdiğiniz her sefer daha yüksek bir düzeye geçmiş olarak ondan ayrılacaksınız.

Siz boşluktan çıktığınız zaman kendinizi insanlarla yeniden ilişki kurmak ister bulacaksınız; Ne istediğinizi daha iyi hissedecek ve bileceksiniz; Daha güçlü bir amaç duygusu taşıyacaksınız; İçsel çalışmalarınızın tezahürünü yaşamınızda deneyimleyeceksiniz. Boşluğu ve belirsizliği sevin! Onlar yeni olanaklar zamanlarıdır. Onlara doğru gidin-Yıldızlara ulaşın! Size dev sıçrayışlar ve gelişiminizi hızlandırdığı için bu dönemi çok sevdiğinizi fark edeceksiniz.

NOT: Bu meditasyon çalışmalarına katılacak bireylerin en az bir hafta öncesinden et yememeleri gerekiyor.


İletişim için: Facebook Nermin DOĞRUOĞLU veya nermindogruoglu.com'a yazabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder