5 Mayıs 2011 Perşembe

REGRESYON- GEÇMİŞ YAŞAM TERAPİSİ

BİREYSEL SEANS


Gerçeği dile getiren söylenen sözler değil, Beden dilidir. Eski duygular bedenimize büyük bir baskı oluşturur ve hareket etmemizi imkansızlaştırır. Fiziksel hastalıklar daima Duygusal bir örtüyle birlikte görülür.EN İYİ GÖRÜNTÜ ZİHNİMİZDEKİ DEĞİL, BEDENİMİZDEKİ PENCERELERDEN BAKILINCA  ELDE EDİLİR. Regresyon uygulandığında yaşanan olumsuz duygular nedeni ile kırılan ya da kopan bağlantıların tekrar kurulmasını sağlar. Fiziksel vücudumuzu toksinlerden arındırır, duygusal stresleri yok eder, Beden-Zihin-Ruhu uyumlu hale getirir ve dengeler. Terapi tanımı itibariyle ‘’Ben'liğin iyileştirilmesidir’’.Bedensel duyular Nefes tekniğiyle işlemden geçirildiğinde bilinçaltı zihin kalıplarımızın farkına varır, bağlı oldukları geçmiş tecrübeleri ve travmaları görür ve  zengin bir bilgi kaynağına ulaşılır,mantıktan ziyade duygulara dayanan iletişimin bir şeklidir. Hastalığın zihin ve bedende yarattığı etkiler birbirinden kesin çizgilerle ayrılamaz. Önce Zihin çelişkiye düştüğünde hastalanır. Nefesimizi doğru kullanmadığımızda Zihnimiz vücudumuzu kontrol eder. Zihin ve Beden birdir ve ZİHİNDEKİ ACILAR GÖZYAŞI İLE TEMİZLENİR.
Terapi sırasında çoğunlukla rahatlama duygusu Bedenin diğer bölgelerine de yayıldığı görülür. Nefes tekniğiyle birlikte kullanılması bedende en Yüksek etkiyi yaratır ve Duygusal iyileşme sistematik olarak iyileştirici doğaya sahip olan etkilerini ortaya çıkarır. Regresyon uygulaması Sinir sistemindeki bilgiyi aktif hale getirir, üzerinden 2 hafta da, 20 yıl da geçmiş veya Geçmiş yaşamdan (reenkarnasyon) da olsa Duygunun serbest kalmasını sağlar. İyileşme sırasında ortaya çıkan deneyimler genellikle Rüya özelliği taşımaktadır. Şimdiki realitemiz Zaman çizgisiyle (lineer) bağlantı kurar eski algılarımız ve duygularımızı Şimdi ve ‘’AN’’da değiştiririz.İyileşme Güçlü ve Hızlı bir şekilde hastanın içinde oluşmaktadır.Kendimizi iyileştirdiğimizde kızgınlık,korku ve öfke duyduğumuz kişilerle de ilişkilerimiz hızla ve sağlıklı bir şekilde DEĞİŞİR!!!
İYİLEŞMEDEKİ ALTIN KURAL:Birisi sizi iyileştirdiğinde iyileşirsiniz,ama SİZ kendinizi iyileştirdiğinizde Evreni iyileştirirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder