26 Temmuz 2019 Cuma

BİR DALAĞIN ACI HİKAYESİ (Regresyon hikayesi)

Yaptığımız Regresyon seansından çok ilginç bir hikaye, benim bile asla aklıma gelmez, fakat çok şaşırtıcı. Neyse hikayeye döneğim.
Danışanım 2 ci seansta bir konu üzerine çalışmayı niyet ediyoruz ve Beden bizi başka bir konuya yönlendirdi. Dalak problemine.
Danışanımın yıllardan beri iyileşmeyen dalak sorunu.
Yıllar önce gemilerde çalışan genç bir kuzeni yıllık izne geliyor ve tüm aile akraba herkesi sabah kahvaltısına davet ediyor, herkes mutlu ama kuzeni mutsuz, danışanım bunu fark ediyor fakat anlam veremiyor ve içinden "herhalde bizden uzakta olduğu içindir" diye düşünüyor.
Kahvaltı faslı sonrası danışanım ailesiyle tatile gidiyor ve denize girdiğinde deniz suyu onu elektrik çarpar gibi çarpıyor ve korkup dışarıya kaçıyor. İlk defa böyle yaşadığı için ne olduğunu anlam veremiyor. Aradan birkaç dakika sonra yine denize girmeye çalışıyor bu sefer deniz sakin ve rahatça yüzüyor, ama o saate de üşüme ve ürperme geliyor üzerine.
Aradan 1 saat geçiyor ve kuzenin vefatın haberi geliyor ve şok oluyor. Kuzeni gemide intihar etmişti ve intihar enerjisini danışanım denize girdiğinde elektrik çarpması olarak yaşamıştı.
Seansta aniden kuzeni beliriverdi gözün önünde son kahvaltı günündeki yüzüyle ve danışanıma ne kadar mutsuz olduğunu anlatmak istiyordu. Danışanımın yoğun duygusal boşalma sonucunda dalağı yavaş yavaş rahatlamaya geçiyordu.
Kuzeninin intiharı danışanımın dalağını etkilemişti. Seans bitiminde dalak tamamen ağrı ve acıdan özgürleşmişti.
Hayatımızda aniden ve beklenmedik bir şekilde vefat eden veya ölümle çıkan insanlardan dolayı hayatta kalanlarda ya Dalak sorunu ya da Panik Atak sorunu olur.
Dalak sorunu olduğunda "şeker" hastalığını oluşturur.
Regresyon seaslarıyla çözemeyeceğimiz rahatsızlık veya duygusal hikaye yoktur, yeter ki sabırlı ve zamana bırakalım. Bazen bir konu tek seansta çözülebiliyor, bazen ise en fazla 4 seans.
Ben işimi yaparken çıkan değişik hikayelerden dolayı çok zevk alıyorum, sizde benimle kendi duygusal hikayelerinizi öğrenmek isterseniz çok mutlu olurum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder