29 Nisan 2018 Pazar

KİMİNLE BAĞLANTI KURMAK İSTERSİN?

Geçmişte hayatında olan ve ölmüş, geçiş yapmış, cennete gitmiş bir sevdiğini düşün.
Birkaç derin nefes alıp ver ve gözlerini kapat.
Onun senin yanına geldiğini ve sana sarıldığını hisset. Duygusallaşıyorsan duygularının akmasına izin ver, ona neler söylerdin, neler sorardın?
Kalbinin onun kalbiyle birleştiğini gör ve hisset, kalbin nasıl hızlı attığını hisset ve ağlamak içinden geliyorsa, izin ver.
Ağla! Rahatlayana kadar ağla!
Onunla zaman geçir, onu sevdiği yerlere yeniden götür, hatırlat. Zaman geçir.
Yeterince zaman geçirdiğinde onu Işığa uğurlamaya hazırlan. Gidişini gör.
Sen onu çağırdığın her an o gelir, hemde severek gelir.
Hazır olduğunda yeniden nefes alıp ver ve gözlerini yavaşça aç.
Kendini nasıl hissediyorsun?

15 Nisan 2018 Pazar

REFLEKSOLOJİ İLE KENDİNİZİ İYİLEŞTİRMEYE NE DERSİNİZ?

Refleksoloji her sağlıklı insanın haftada bir alması gereken terapidir. Birçok rahatsızlıkları geçirmekte yararı olan terapinin en büyük yararlarından bir tanesi: günümüzde bedenimizde olan fazla enerjiyi doğada boşaltamamaktan dolayı vücüdumuzda kaldığı sürece rahatsızlıkları ayaklara vurmasıdır. Ayaklarda olan enerji birikimi boşaltılmadığı sürece bireysel olarak bedeni hantallaşmaya ve ağırlaşmaya, hayat yolunda zorlanmalar baş gösteremeye başlar.
Uzman terapist ile her hafta kararlaştırdığınız terapi süresinde kendinize ayırdığınız dakikalarda Ruh-Beden-Zihinsel dengeye girerek Özsevginizi arttırmış olacaksınız.
Her hafta kendinize ayırdığınız bu dakikalar önce bedeninize sonra da kendinize armağandır. Hediyesi de ancak seans sonrasında anlayabilirsiniz. (Terapiyi almayan keyfini bilemez😉)
Herhangi bir rahatsızlığınız var ise uzman terapist veya doktorunuza danışarak refleksoloji terapisiyle iyileşme sürecinin keyfini çıkartabilirsiniz.
Siz siz olun Refleksoloji terapisinin keyfini kendinize hediye edin, yararları mı?
Terapiden sonra kendinizi nasıl hissettiğinize bakın!

12 Nisan 2018 Perşembe

SİZDE SOĞUK RÜZGAR HİSSEDİYOR MUSUNUZ?

Bedenin herhangi bir yerinde rüzgar alıyormuş veya üşüdüğünü hissediyorsanız Auranızda yırtık olduğunun habercisidir. 

Ellerinizi ovuşturarak rüzgar alınan yere koyup birkaç dakika nefes egzersizi yaparsanız, yırtık auranız kendiliğinden kapanmaya başlayacaktır. 

Auranın yırtık olduğu yerdeki organların da enerjisiz kaldığı için hasar görmeye başlarlar. Ne kadar hızlı fark edip enerjiler onarılırsa, organlar hızlı iyileşmeye başlar.

11 Nisan 2018 Çarşamba

BEDENİN DENGE BÖLGESİ

Hayat "dengeli" bir alandır, her yerde denge ister. Birinden diğerine daha fazla ağırlık verirsen vücudunda da kalça sorunları yaşamaya başlarsın. Sol-dişi; sağ-erkek yönün.
Kalçanda bir ağrı veya dengesizlik var mı?

İlişkilerde de çiftler dengi dengine olmadığında kalça bölgesinde problemler ve daha sonra fıtık oluşur. 
1-Fıtığın veya kalça bölgende ne zamandan beri ağrın var? 
2-O dönemde hayatında zorlandığın ne var?
3-Kimlerle uyum içerisinde olamadın?
HATIRLA!!!

10 Nisan 2018 Salı

SEN BİR ADIM AT GERİSİ GELECEKTİR

Bazen iyileşmek istediğini söylersin ama bir adım ileriye atamazsın. 
Sözlerin ve davranışların çelişki içerisinde olur, işte o zaman kendine karşı kaybettiğin değeri, saygıyı ve öz güveni başkasından talep etmek istersin. "Bana değer ver, bana değer ver" diye haykırsan da senden başkası kimse seni duyamaz. 
Çünkü sen kendine değer, saygı vermediğin yerde sesini asla duyamazsın. 
Değer vermek, iyileşmek, saygı duymak ve her şeyden önce kendine güvenmek senin içinde dönüşerek büyür ve senden yayılır. 
ÖNCE SEN KENDİNİ İYİLEŞTİRMEK İÇİN  BİR ADIM AT, GERİSİ GELECEKTİR! 

3 Nisan 2018 Salı

MUTLU OLMAK İÇİN NELER YAPIYORSUN?

 
Mutsuzluğa giden yollardan bir tanesi, senin ne yaptığını görememek ve bunun yerine başkalarının neler yaptığını gizliden takip etmektir.
Kendinin ne yaptığını göremiyorsan bir yıl önceki halinle şimdiki halini kıyasla, ilerleme veya fark varsa bu iyi, yoksa bu çok kötü😑
Ama sen sen ol, başkasının ne kadar yol aldığını ve bu yolları nasıl bedeller ödeyerek geçtiğini asla ve asla bilemezsin.
Sen ve kendini kıyasladığın insan çok farklısınız- doğum saatiniz, doğum yeriniz, aile ortamınız, örnek aldığınız kişiler, gittiğiniz okullar, arkadaşlarınız, hayata bakış açılarınız, hobileriniz, duygularınız, hayat misyonlarınız, parmak izleriniz....vb
Gördün mü? Hiçbiriniz birbirinize benzemiyorsunuz. Sen ve kıyasladığın kişinin yolda yürüme şekliniz bile farklı.
Mutlu olmak istiyorsan sadece kendini gözlemle, neler yaptın, neler yapıyorsun? Her yıl bir önceki yıla göre neredeydin, şimdi neredesin? Kendini geliştirmiş misin?