10 Ekim 2017 Salı

ZAMANDA YOLCULUK (BİREYSEL SEANS)



Uzaklara bir yerlere neler olup bittiğini görmek için her zaman vücudumuzu taşımak gerekli değildir.
Zihin Zaman yolculuğunda Işık hızında hızla geçmiş ya da geleceğe doğru gidebilir,geçmişin kayıtlarını gözden geçirirken ya da gelecek hakkında planlar yaparken Bilinçaltı sürekli görev başındadır ve Şimdi’dedir.
Bilinen en güçlü işlemcilerden biri olan Bilinçaltı hem çevreyi hem de vücudun içsel farkındalığını gözlemler.Çevreden aldığı ipuçlarını okur ve daha önceden edinilmiş (öğrenilmiş) davranışları harekete geçirir ve tüm bunları Zihin yardımı denetlemesi ya da farkındalığı olmaksızın yapar.
Hayalini kurduğumuz başarmamızda karşımıza çıkan en büyük engeller Bilinçaltındaki programlanmış sınırlandırmalardır.Bu sınırlandırmalar sadece davranışlarımızı etkilemez aynı zamanda fizyolojimizin,sağlığımızın belirlenmesinde önemli rol oynarlar.Bizi hayatta tutan biyolojik sistemlerin kontrolünde Zihin çok güçlü bir yere sahiptir.
Zihin ile geçmiş veya gelecek zamanlara yolculuk yaparak ve Bilinçaltının
‘’Şimdi’’ siyle  istediğimiz her şeyi görmek ve değiştirmek bizim elimizde.Hatta Gen’leri şekillendirebilir,yönlendirebilir ve yeniden biçimlendirebiliriz.Gen’lerin esiri değilsiniz.

Zamanda Yolculuk tekniği ile nerelere gidebilirsiniz :
- Geçmişten gelen kontratları görebilir ve değiştirebilirsiniz ve geleceğe yeni kontratlar oluşturabilirsiniz;
- Ebeveynlerden edindiğiniz öğrenilmiş davranışları kendinizde ve    çocuklarınıza aktarımları fark edip zinciri kırabilirsiniz;
- Sağlığınıza zarar veren ve daha önceden ekilmiş  Düşünce ve Algı kayıtlarınızı iptal edebilir ve yeniden Sağlığınıza kavuşabilirsiniz;
- Evren sırrı sevmez,Genlerden gelen tüm sırları açığa çıkartabilirsiniz;
- Negatif enerjilerin güçlerinden ve korkularından arınabilirsiniz;
- Ruhsal Rehberinizle tanışabilirsiniz;
- Geçmiş yaşamlarınızı hatırlayabilirsiniz (Regresyon);
- Geleceğe giderek gelecek yaşamlarınızı görebilir ve yeniden planlayabilirsiniz;
- Uzaktaki  göremediğiniz sevdiklerinizle bağlantı kurabilirsiniz;
- Başka Planetlerde yaşayanlarla bağlantı kurabilir ve Bilgi kanalı olabilirsiniz;
- Unutulmuş Çocuk (ÖzBen) ile tekrar bağlantıya geçebilirsiniz;
-Organ nakli yaptırmış olan kişilerde ‘’hücresel hafıza’’ sayesinde yayın hala devam etmektedir ve organın asıl sahibi ile ilgili bir sürü ipucu sağlayabilirsiniz……vs.

Zamanda yolculuk tekniği ile Evrenin Sonsuz ve Sınırsız her köşesine gidebilirsiniz.
Seans süresi: 1.5 saattir

YAŞAM KAYNAĞI NOKTALARI

Böbrek meridyenin başlangıç noktaları "Kİ" yaşam enerjisinin depolandığı yerdir. Bu enerji vücutta hayati faaliyet ve canlılığı sunar. Böbreklerin iyi çalışmaması toksinlerin birikmesine, kan dolaşımın iyi yapılmamasına neden olur.
Böbrek meridyeni toksik enerjiyi filtreler, engellenen enerjinin hareket etmeye başlamasına izin verir. Belirli bir sistemi "boşaltmak" istediğinizde böbrek noktalara baskı yapabilirsiniz. Lenf sistemi tembelse sırt gergindir, enerji belin altında sıkışmıştır veya beden bir hastalık taşıyordur. Böbrek noktalarına yapılan baskı, onların taze, berrak ve canlı olmalarını sağlar ve böbrek enerjileri de tazelenir. Resimde gördüğününüz böbrek meridyenlerin başlangıç noktaları- ayağın altında- YAŞAM KAYNAĞI NOKTALARI adı verilir. Böbrek meridyenin Başlangıçlaçların ve Yenilenmenin yaşam gücünü içerdiği eski çağlardan beri bilinir.



Böbrek noktalarına baskı yapmak bazı hastalıkların iyileşmesine yardımcı olur:
-Yüksek tansiyon;
-Akciğerlerde tıkanıklık;
-İdrar yolları sorunları;
-Kasıklarda egzama;
-Mantar;
-Cinsel sorunlar;
-Kısırlık;
-Varis;
-Ayak bileği şişliği;
-Sırt ağrılarına yol açabilir;
-Akne ve sivilce;
-İşitme zorluğu;
-Göz ve kulak sorunları;
-Uykusuzluk.