19 Aralık 2010 Pazar

AĞACIN MESAJI

Ormanda ağaçları sessiz gözlemlerken, birdenbire Sihirli bir enerji titreşimi etrafımı kapladı.
Yaklaşık 5-6 metre uzağımda bir ağaç bana seslendi, enerjim ağacın gövdesine kaydı ve onunla bir oldum. Bana anlatmaya başladı:
''Siz İnsanlar bizden daha güçlüsünüz ama kendi gücünüzün farkında değilsiniz. İnsanlar ormana gelip bize zarar veriyor, dallarımızı kırıyor, gövdemize zarar veriyor, gerekirse kesiyor.
İnsana neden bana zarar verdin, bunu neden yaptın diye soramıyoruz. Yapıyor işte.
Bizleri bir Canlı olarak düşünemiyor, ağaç deyip geçiyor.
Bizim Ruhumuz var, canımız var, kökümüz var ve en önemlisi Kendimizi yenileme ve iyileştirme gücümüz var. Bize bir şey olduğunda bizi iyileştirecek Doktorumuz yok, buna gerek de yok, çünkü İyileştirici Güç bizde.
Kırılan dalların yerine yenisini oluşturabiliriz, gövdemizde yeni filizler çıkartabiliriz, yeter ki kendimizi iyileştirmek isteyelim. Etrafımızdaki diğer ağaçlar ile çok güçlü bağımız vardır, siz bizi anlamasanız da biz bol Sevgi ve Bilgi paylaşımı yaşarız, bazen aramızda şakalaşırız. Öyle olur ki Rüzgar bile bizi bazen kıskanır.
Bizi eğlendirmek ve mutlu edebilmek için adeta etrafımızda dolanır..
Her yıl kendimizi yenileriz, hiçbir zaman eskisi gibi olmuyoruz...olamıyoruz. Ruhumuz çok Güçlüdür!
Saf Ruhlu insanlarla içsel bağ kurarız, ona bilgiler aktarırız, yaydığımız enerjiyle onu okşarız. Bazen yaprak ve dallarımız Sizlere dokunabilmek için can atar. Biz sizi çok Seviyoruz. Siz bizi anlamasanız da Sevgimizi çok yoğun yaşarız. Birimize zarar geldiğinde tüm orman üzülür, otlar üzülür, gökyüzü üzülür, hayvanlar, rüzgar ve güneş de üzülür. Ama şunu biliriz ki:zarar gelen dostumuza eğer isterse
kendisini yok edebilir ya da İyileştirebilir, çünkü Gücün ve Seçimin onda olduğunu biliriz.
Biz ona sadece Sevgimizle destek olabiliriz. Gitmeyi seçerse Yas tutarız, Yeniden canlanmayı ve iyileşmeyi ''Seçerse'' onu alkışlar ve yeniden doğumunu kutlarız.
Bir Ağaç olsak da İyileşme ve İyileştirme Gücü kendi içimizde içimizde, kökümüzde olduğunu biliriz.
‘’Siz hastalanınca ya da zarar görünce kendinizi nasıl iyileştiriyorsunuz?''
-Biz kendimizi nasıl iyileştiriyorduk?- sorusunda adeta tokat yemiş gibiydim doktorlar.....ilaçlar.....hastaneler.
Gücü onların ellerine vermiş İnsanlar...İYİLEŞME POTANSİYELİNİZ NEREDE?
Sevgiler NERMİN DOĞRUOĞLU